Právě vysíláme

Parodovaná breakdancerka se omluvila za své nepovedené vystoupení na olympiádě

6. září 2024 10:00
Parodovaná breakdancerka se omluvila za své nepovedené vystoupení na olympiádě

O Rachael Gunn se svět dozvěděl až díky olympiádě v Paříži. K její smůle, bohužel ne v právě lichotivém světle. Rachael se po svém vystoupení v kategorii breakdance stala terčem mnoha posměšných poznámek a vtipů.

Gunn je sice tanečnicí breakdance, ovšem tato disciplína se jí na letošních olympijských hrách příliš nepovedla. Rachael prohrála všechny tři kola a od rozhodčích dostala minimum bodů. Během svého vystoupení parodovala skoky klokana a celkově její číslo vyznělo místy velmi komicky. Její vystoupení se následně stalo virální a na sociálních sítích ji začalo parodovat mnoho lidí po celém světě.

Proti šikaně, která se strhla, se tanečnice veřejně vymezila. Někteří hateři ovšem zašli tak daleko, že Australanku nazvali národní ostudou a na internetu se dokonce objevila petice žádající, aby se Gunn veřejně omluvila.

Ačkoliv byla petice z internetu stažena, Rachael se nakonec opravdu veřejně omluvila. Její omluva ovšem směřovala k breakdancové komunitě. „Velmi mě mrzí negativní reakce vůči celé komunitě, ale nemohu ovlivnit, co lidé píší a říkají. To mě opravdu přivádí do stavu paniky,“ uvedla s tím, že celá situace vedla k tomu, že ji lidé i novináři pronásledovali po ulicích Paříže. Tanečnice tedy poprosila o soukromí a shovívavost.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat