Právě vysíláme

Pirátské zuby jsou pryč. Fanoušci chválí proměnu Johnnyho Deppa

6. září 2024 13:10
Pirátské zuby jsou pryč. Fanoušci chválí proměnu Johnnyho Deppa

Johnny Depp vyrazil se svou přítelkyní na prosluněné Bahamy, kde se vyfotografoval s místním barmanem. A fanoušci si všimli jedné velké proměny.

Slavný herec momentálně chodí s modelkou Yulií Vlasovou, které je 28 let a pochází z Ruska. Již několik let však žije v Praze, kde se měla s Johnnym také seznámit. Vztah s hollywoodským hercem už modelka netají a nebojí se ho ukázat ani na sociálních sítích. Nyní se dvojice nachází na dovolené na Bahamách, kde Johnny zavítal i do místního baru.

Jeden z barmanů se neváhal se slavnou hvězdou vyfotografovat a fotografie poté zveřejnit na sociálních sítích. A jakmile snímky ukázal, fanoušci si všimli jedné podstatné změny na Deppově vizáži.

Johnny se pochlubil nových chrupem a nyní se pyšní krásnými zuby. Ještě donedávna na tom herec nebyl v této oblasti moc dobře a od fanoušků si vyslechnul posměšky, že má stejně špatné zuby jako jeho postava Jack Sparrow. „Pirátské zuby jsou pryč… perleťově bílá mu sluší,“ stojí například v jednom z komentářů, který Deppovy zuby vychvalují.

Deppů starý chrup (Profimedia)

Články, které by tě mohly zajímat