Právě vysíláme

Smrt v Simpsonových. Tvůrci nechali umřít jednu z postav po 35 letech

24. dubna 2024 11:40
Smrt v Simpsonových. Tvůrci nechali umřít jednu z postav po 35 letech

Skalní fanoušci seriálu Simpsonovi budou pravděpodobně zaskočeni. Dojde totiž k další smrti jedné z postav.

Tvůrci legendárního seriálu se rozhodli pro smrt vedlejší postavy a zabili dlouholetou postavu, která se objevila v úplně první epizodě vánočního speciál z roku 1989  pod názvem „Simpsonovi praží na otevřeném ohni“.

V nejnovější epizodě oblíbeného seriálu s názvem Cremains of the Day byly postavy konfrontovány se smrtí Larryho Barflyho. Larryho bylo možné často vidět ve scénách odehrávajících se v baru U očka, do kterého chodil po boku známějších postav Simpsonových, jako jsou Homerovi přátelé Lenny, Carl a Barney.

Na sociálních sítích fanoušci reagovali na moment smutkem, přičemž mnozí vyjadřovali náklonnost k často vídané, ale málo diskutované postavě.„Právě jsem se dozvěděl, že zítra zabíjejí Larryho v Simpsonových. Potřebuju minutku,“ napsal jeden z fandů. „Nemůžu uvěřit, že včera v noci zabili Larryho Dalrymplea v Simpsonových,“ stojí v dalších komentářích na sociální síti X.

Hlas této postavě propůjčil dabér Harry Shearer, který rovněž dabuje několik hlavních postav Simpsonových, včetně pana Burnse, Neda Flanderse a Waylona Smitherse.

Články, které by tě mohly zajímat