Právě vysíláme

Trapas na slavné přehlídce. Zpěvačka se skácela přímo na pódiu

24. září 2024 15:24
Trapas na slavné přehlídce. Zpěvačka se skácela přímo na pódiu

Na pařížské týdnu módy se stal pořádný trapas. Na slavné módní přehlídce L’Oreal se skácela přímo na mole jedna z modelek.

Přehlídka slavné značky je spíše společenskou událostí než obyčejnou módní přehlídkou. Na akci se totiž scházejí osobnosti ze světového showbyznysu a nechybí hvězdy sociálních sítí, zpěvačky, herečky i modelky. Na molu se tak například objevila Kendall Jenner, která vynesla poprvé na veřejnosti blond barvu vlasů, nebo zpěvačka Camila Cabello či herečka Eva Longoria, která by se svou výškou 157 cm opravdu nemohla být klasickou modelkou.

Na mole se objevila i španělsko-mexická herečka a zpěvačka Belinda. Právě té se ale před zraky tisíce lidí stal pořádný trapas. Belindě obuli velmi vysoké kozačky na vysokém podpatku. Právě na nich se ovšem žena skácela přímo na mole.

Zpěvačce ihned přispěchala na pomoc další modelka, která jí pomohla vstát opět na nohy. Belinda pak vzala celo situaci s grácií a pokračovala v sebevědomé chůzi. Tento trapas jí možná nakonec ani nemusí mrzet, protože z poněkud neznámé hvězdičky je nyní hvězda internetu.

Články, které by tě mohly zajímat