Právě vysíláme

Byl to krásný moment: Herec ze seriálu Monstra popsal setkání se skutečnými bratry Menendezovými

předevčírem 12:50
Byl to krásný moment: Herec ze seriálu Monstra popsal setkání se skutečnými bratry Menendezovými

Seriál Monstrum: Příběh Lylea a Erika Menendezových trenduje na službě Netflix a série tak znovu oživila dlouho starý případ bratrů, kteří zavraždili své rodiče. Jeden z herců se se skutečným vrahem setkal osobně ve vězení. Jak setkání popisuje?

V roce 1989 otřásla luxusní americkou čtvrtí Beverly Hills chladnokrevná vražda Josého a Kitty Menendezových. Rodiče zavraždili vlastní děti, konkrétně bratři Erik a Lyle. Případ se stal velmi známým a bratři byli odsouzeni na doživotí. Dodnes však tvrdí, že rodiče zavraždili kvůli krutému týrání, ke kterému v rodině docházelo.

O případu vznikl seriál, který dlouho starý případ opět oživil. A jelikož se setkal s pozitivními recenzemi, z hlavních herců se pomalu stávají herecké hvězdy.

Cooper Koch si zahrál mladšího Erika a jak herec sám uvedl, s vrahem se setkal tváří v tvář. Setkání zprostředkovala Kim Kardashian, která se zabývá trestním právem a úspěšně pomohla na svobodu některým lidem, kteří byli odsouzení na doživotí.

Herec možná trochu překvapivě uvedl, že setkání se skutečným Erikem si užil. „Hned poté, co jsem přijel do nápravného zařízení Richarda J. Donovana, jsme si s Erikem padli do oka. Vešel jsem do tělocvičny a první, koho jsem uviděl, byl právě Erik. Podívali jsme se na sebe, on se usmál, já taky a hned jsme se objali. Byl to opravdu silný a emotivní moment,“ uvedl Cooper pro web The Hollywood Reporter s tím, že se jednalo o moc milé setkání. Oba bratry navíc popsal jako „milé a laskavé osobnosti.“

Lyle a Erik dodnes tvrdí, že byli otcem krutě sexuálně zneužíváni už od dětských let. Svou matku pak popisují jako alkoholičku, která o zneužívání moc dobře věděla. Bratři by rádi případ znovu otevřeli a dostali šanci dostat se po dlouhých letech ve vězení na svobodu. Není však pravděpodobné, že by k tomu někdy mělo dojít.

Články, které by tě mohly zajímat