Právě vysíláme

Justin Timberlake se poprvé veřejně vyjádřil k řízení pod vlivem alkoholu

24. června 2024 10:53
Justin Timberlake se poprvé veřejně vyjádřil k řízení pod vlivem alkoholu

Justin Timberlake se v posledních dnech objevil na předních stránkách bulváru kvůli alkoholu za volantem. Zpěvák, který se momentálně nachází na turné, se k incidentu poprvé vyjádřil.

Justin byl zatčen policií za řízení pod vlivem alkoholu v New Yorku. Jeho luxusní BMW projelo stopku a podivně kličkovalo na silnici. Zpěvák byl zastaven policií a po provedené dechové zkoušce také zatčen. Ve vězení pak strávil celou noc a posléze byl propuštěn. Na světlo světa se ovšem dostala jeho fotografie z policejní stanice. Tu si slavná zpěvák zcela jistě doma nezarámuje.

Ačkoliv Timberlake tvrdí, že měl pouze jedno martini, stejně se musí dostavit 26. července k soudu. To ovšem pro něj může být komplikované, protože přes léto jede Justin své světové turné a v tu dobu se má zrovna nacházet v Polsku.

Při svém prvním vystoupení po zatčení Justin o celém incidentu promluvil před fanoušky. „Byl to těžký týden. Vím, že je někdy těžké mě milovat, vy mi to ale stále vracíte,“ řekl publiku s tím, že každý přece zažívá v životě vzestupy a pády.

Články, které by tě mohly zajímat