Právě vysíláme

Kevin Spacey přiznal milionové dluhy. Herci zabavili dům

12. června 2024 13:54
Kevin Spacey přiznal milionové dluhy. Herci zabavili dům

Kevin Spacey poskytnul velmi emotivní rozhovor, kde promluvil o následcích obvinění ze sexuálního zneužívání. Ačkoliv slavný herec soudy vyhrál, kauza se značně odrazila na jeho finanční situaci.

Spaceyho obvinilo několik mladých mužů ze sexuálního obtěžování a znásilnění. Jednomu z žalobců bylo prý v době obtěžování pouhých 14 let. Ačkoliv herec přiznal, že v minulosti se rozhodně nechoval jako svatoušek, rozhodně se žádného obtěžování nedopustil. Herec kvůli kauze přišel o roli v úspěšném seriálu House of Card a z Hollywoodu byl nekompromisně vyřazen. Ačkoliv soud Spaceyho zprostil obvinění, kauza se na herci podepsala po psychické i finanční stránce.

V pořadu britského moderátora Pierse Morgana herec přiznal. Že kvůli soudům má dluhy ve výši několika milionů. Herci dokonce zabavují jeho dům v Baltimoru. „Můj dům se prodává v dražbě, takže se musím vrátit do Baltimoru a uložit si věci do skladu. Tento dům je mým domovem od roku 2016. Nemůžu platit účty, když dlužím,“ vysvětlil.

Jednalo se o velmi emotivní rozhovor, při kterém herec neudržel slzy. Promluvil rovněž o tom, že od toho vyhlásil bankrot, má už opravdu velmi blízko. Ačkoliv prý stále ještě dluží spoustu milionů, zatím se bankrotu o píď vyhnul. Peníze ovšem bude shánět opravdu těžko, od roku 2017 jako herec nesehnal práci.

Články, které by tě mohly zajímat