Právě vysíláme

Syn filmového herce krutě vraždil. Přítele neváhal rozčtvrtit

29. srpna 2024 12:06
Syn filmového herce krutě vraždil. Přítele neváhal rozčtvrtit

Děti vždy nejdou ve šlépějích svých rodičů a to, že máte úspěšného otce neznamená, že vy nesejdete ze scestí. Své o tom ví slavný španělský herec, jehož syn brutálně vraždil. 

Třicetiletý Daniel Sancho Bronchalo je synem oblíbeného španělského herce Rodolfa Sancha Aguirreho. Ten je hercem, ale ve své zemi je známý i jako youtuber, co točí videa o vaření. Daniel se ovšem rozhodně nepotatil a nyní byl odsouzen za vraždu svého přítele.

Vražda to byla opravdu brutální. Daniel přijel na ostrov Koh Phagan, kde v tu dobu byl jeho přítel Edwin Arrietou, který se živil jako plastický chirurg. Edwin měl po Danielovi požadovat pohlavní styk, což muž odmítal. Daniel do něj silně strčil, chirurg upadl na vanu a silně se udeřil do hlavy. Vrah se ovšem posléze těla zbavil tak, že jej rozřezal na 17 kusů a v pytlech uložil na různé části ostrova. 

Daniel policii tvrdil, že jednal v sebeobraně, protože ho chtěl přítel znásilnit. Posléze se však zjistilo, že muž už dopředu kupoval nože, provazy i igelitové pytle. Muž byl odsouzen na doživotí. Trest smrti mu nebyl uložen z důvodu, že spolupracoval s policií. 

Daniel se svým otcem

Články, které by tě mohly zajímat