Právě vysíláme

Oblíbený slovenský pár oznámil rozchod. Separ a Cynthia jdou po dlouhé době od sebe

23. srpna 2024 10:14
Oblíbený slovenský pár oznámil rozchod. Separ a Cynthia jdou po dlouhé době od sebe

Slovenský rapper Separ žil delší dobu po boku mladé a krásné influencerky a tanečnice Cynthie. Nyní je však jejich vztahu konec.

Separ a Cynthie patřili dlouhou dobu mezi oblíbený slovenský pár. Cynthie dobře vycházela i s rapperovou dcerou, kterou má Separ se zpěvačkou Tinou. Dvojice se jednou rozešla už minulý rok. Návrat ovšem bohužel nevyšel a nyní šel pár znovu od sebe.

Zprávu o rozchodu napsala na sociální sítě sama Cynthia, Separ rozchod zatím nekomentoval. „Po dlouhém přemýšlení jsme se se Sepi rozhodli jít každý svou cestou. Během našeho vztahu jsem se toho tolik naučila. Nejen o životě a světě, ale i o sobě samé. Vždy stál po mém boku, staral se o mě a díky němu jsem zažila spoustu nezapomenutelných chvil, na které nikdy nezapomenu. Díky za to! Je to člověk s dobrým srdcem, který pomohl tolika lidem, a vím, že v tom bude pokračovat,“ napsala.

„Moc jsme se milovali, ale někdy se věci změní a musíme jít dál. Vím, že jako pár nás mnozí milovali a podporovali. Chci vám za to všem poděkovat. No, život jde dál a já věřím, že nás ještě hodně pěkných věcí čeká, i když každý jde svou cestou,” dodala.

Články, které by tě mohly zajímat