Právě vysíláme

Rodina Liama Payna prolomila mlčení a okomentovala tragickou nehodu

Rodina Liama Payna prolomila mlčení a okomentovala tragickou nehodu

Rodina zemřelého zpěváka Liama Payna prolomila mlčení ohledně tragické ztráty.

Liam Payn zemřel ve středu 16.10 v 17 hodin argentinského času. Spadl z balkónu hotelového pokoje a pravděpodobně byl pod vlivem návykových látek. Ačkoliv od jeho smrti uplynulo jen několik hodin, rodina prolomila mlčení. „Jsme touto zprávou naprosto zdrceni. Liam bude navždy žít v našich srdcích. Budeme si ho pamatovat pro jeho laskavost, humor a statečnou duši,“ řekl před domem Liamových rodičů jeden z členů rodiny.

Bývalý člen slavné skupiny One Direction prožil dětství v britském Wolverhamptonu. Zpěvákova matka je zdravotní sestra a otec montér. Liam měl dvě starší sestry, které dle britského deníku DailyMail dorazily do rodinného domu, po strašlivé zprávě, kterou se rodina dozvěděla.

Ke zpěvákově smrti se vyjádřila i místní škola, kterou Liam navštěvoval. „Zpráva o náhlém úmrtí našeho bývalého studenta Liama Payna nás velmi zarmoutila. Během svého studia byl Liam nejen oblíbený mezi svými vrstevníky, ale také uznávaný pro svůj talent. Pozitivně ovlivnil klima školní komunity,“ napsal mluvčí Univerzitní akademie sv. Petra.

Na sociálních sítích posílá upřímnou soustrast i řada celebrit a kolegů. Zatímco ex členové ze skupiny One Direction zatím mlčí, Liamovu smrt okomentoval například zpěvák Olly Murs, LudacrisCharlie Puth nebo Paris Hilton a Cher Lloyd.

Články, které by tě mohly zajímat