Právě vysíláme

Strach o syna Angeliny Jolie a Brada Pitta, po havárii na motorce skončil v nemocnici

30. července 2024 11:39
Strach o syna Angeliny Jolie a Brada Pitta, po havárii na motorce skončil v nemocnici

Syn Angeliny Jolie a Brada Pitta Pax skončil v nemocnici. V pondělí havaroval na svém elektrickém motocyklu v Los Angeles, načež ho kvůli zranění hlavy transportovali do nemocnice. Podle informací zahraničních médií je ve stabilizovaném stavu.

K nehodě došlo v pět hodin odpoledne v oblasti Los Felix Boulevard. Pax Jolie-Pitt se zrovna projížděl na svém elektrickém motocyklu, když na rušné ulici zasvítila na semaforu červená, on nestihl dobrzdit a narazil do automobilu před sebou. Protože neměl helmu, utrpěl zranění hlavy, také si stěžoval na bolest v boku. Byl tak transportován do nemocnice.

Zdravotníci na místě se obávali, že by Pax mohl krvácet do hlavy. To však následná vyšetření v nemocnici nepotvrdila a syn Angeliny Jolie a Brada Pitta by měl být v úterý propuštěn do domácího ošetření.

JoePittem mají spolu ještě pět dalších dětí – Madoxe, Zaharu, Shiloh a dvojčata Knoxe a Vivienne. V dubnu 2019 oznámil pár rozchod, od té doby se Pitt s dětmi vídá jen zřídka. Paxe si dvojice adoptovala v roce 2007, dnes má dvacet let.

Evropa 2 je partnerem projektu Bezpečně na cestě, který je zaměřen primárně na snížení počtu nehod s přímým následkem smrti a zároveň snížení počtu celkových zranění v rámci nehodovosti. Realizace projektu je financována z prostředků Fondu zábrany škod, a to podle pravidel uveřejněných na stránkách www.fondzabranyskod.cz.

Články, které by tě mohly zajímat