Právě vysíláme

Taylor Swift dál mlčí ohledně zrušených koncertů ve Vídni. V Londýně vzala na pódium Eda Sheerana

16. srpna 2024 11:26
Taylor Swift dál mlčí ohledně zrušených koncertů ve Vídni. V Londýně vzala na pódium Eda Sheerana

Na stadionu Wembley na severozápadě Londýn vystoupila americká zpěvačka Taylor Swift. Na prvním z celkem pěti srpnových britských koncertů se k ní na tři písně přidal anglický písničkář Ed Sheeran, píše na svém serveru stanice BBC.

Stadion ve Wembley pojme asi 90 000 diváků, všech pět koncertů je vyprodaných. Swift za téměř tři a půl hodiny na scéně zazpívala 46 skladeb a vystřídala u toho 16 kostýmů.

Tři koncerty Taylor ve Vídni byly minulý týden zrušeny kvůli teroristické hrozbě. Obavy panovaly také v Británii, kde mladý muž v anglickém Southportu na konci července ubodal tři malé dívky během tanečního kurzu na motivy hudby zpěvačky. Na sociálních sítích se objevují zklamané reakce fanoušků, které mrzí, že Taylor se dosud ke zrušeným koncertům ve Vídni nijak nevyjádřila.

Navzdory přísnějším bezpečnostním opatřením jsou v okolí stadionu Wembley takzvaní swifties, zpěvaččini fanoušci. Jsou to její příznivci, kterým se nepodařilo získat lístky nebo se jen rozhodli přijít si společně užít atmosféru v blízkosti americké hvězdy. Davy lidí se u stadionu hromadily už od časného rána.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat