Právě vysíláme

Žena žila citový i intimní vztah s letadlem. Po devíti letech se rozhodla pro rozchod

17. září 2024 13:08
Žena žila citový i intimní vztah s letadlem. Po devíti letech se rozhodla pro rozchod

Partnerský život ženy jménem Michele Köbk je tak moc bizarní, až to vlastně budete milovat. Němka se totiž před devíti lety zamilovala do letadla. Její love story ale bohužel nemá šťastný konec.

Pokud vás tento zamilovaný příběh v dnešní době už nemůže překvapit, alespoň vás rozesměje. Michele pojala lásku ze zcela nového úhlu a zamilovala se do letadla. Její posedlost tímto strojem odstartoval v roce 2014, kdy letadlo poprvé viděla na německém letišti. Později k němu ovšem nastalo i milostné vzplanutí a jak žena sama přiznala, vztah s letadlem byl hluboký, vážný, a dokonce i intimní.

Ve velké lásce ovšem nastala velká překážka. Michele se s letadlem nemohla vídat příliš často a návštěvy v hangáru čase ztrácely na intenzitě. Po devíti letech, kdy stroj například obdarovávala polibky, se tak rozhodla vztah ukončit.

Žena se sama identifikuje jako „objektofilka“, tedy osoba, která je citově i sexuálně vázaná k neživým předmětům. Odborným výrazem tuto úchylku lze označit jako parafilii. Tito lidé nejsou společnosti nebezpeční a nemusí tedy podstupovat léčbu.

Zdroj foto: Profimedia

Články, které by tě mohly zajímat