Právě vysíláme

Adele si dává pauzu od hudby

4. září 2024 10:10
Adele si dává pauzu od hudby

Dlouho se o tom pouze spekulovalo, nyní to sama Adele potvrdila. Po koncertech v Las Vegas v listopadu si plánuje dát delší pauzu od muziky. Potvrdila to během koncertu v Mnichově. Ráda by se dle svých slov zaměřila na jiné kreativní činnosti.

O Adele po koncertech v rámci její Las Vegas Residency v listopadu delší dobu neuslyšíme. Potvrdila, že si plánuje dát pauzu od hudby. A dle jejích slov bude „neuvěřitelně dlouhá“. Rozhodla se tak poté, co od listopadu 2022 téměř nepřetržitě koncertovala. Chce mít více času nejen na sebe a svou rodinu, ale také další kreativní činnosti.

„I během pauzy na vás všechny ale budu myslet. Budu se vracet zpátky ke koncertům, které jsem za poslední tři roky odehrála. Bylo to úžasné, ale potřebuji si už odpočinout. Posledních sedm let jsem strávila tím, že jsem si budovala nový život, a teď ho konečně chci žít,“ dodala zpěvačka.

Rodinný život je pro ni zřejmě momentálně prioritou. V srpnu oznámila své zásnuby se sportovním agentem Richem Paulem, když odpověděla na žádost o ruku od jednoho z fanoušků slovy: „Nemůžu se ti vzít, už brzy si totiž budu brát někoho jiného.“

V minulosti byla Adele provdaná za Simona Koneckiho, s nímž má jedenáctiletého syna Angela. Její budoucí manžel Paul si pak přivedl do vztahu tři potomky. Dvojice by ráda měla i společné dítě. Zpěvačka v minulosti vyjádřila svou touhu po holčičce.

Články, které by tě mohly zajímat