Právě vysíláme

Mikýř v slzách. V Survivoru ho rozplakala slova táty, brečel i Martin Carev

5. června 2024 12:54
Mikýř v slzách. V Survivoru ho rozplakala slova táty, brečel i Martin Carev

V úterý večer mohli diváci vidět doposud asi nejemotivnější díl Survivoru. Když soutěžící zjistili, že kromě imunity mohou v souboji vyhrát také videorozhovor s příbuznými, do jednoho se složili. „Naposled jsem před rodiči takhle brečel v patnácti,“ řekl Mikýř.

Survivor jde do finále. Na úterý si produkce na diváky přichystala vůbec nejemotivnější díl. Soutěžící se v něm totiž mohli spojit se svými rodinami. Mělo to však jeden háček – museli vyhrát imunitu. Tu nakonec ukořistila Nikola, která si s sebou na odměnu vzala Martina Mikysku, jenž se v její prospěch v souboji vzdal, a Martina Careva.

Právě Careva, který platí za nejflegmatičtějšího hráče v celém Survivoru, a Mikýře, mohli fanoušci Survivoru po výběru Nikoly vidět v soutěži vůbec poprvé v slzách. A není divu. Ačkoliv si to možná nepřipouštěli, rodinu neviděli téměř sedmdesát dní.

 

O nejemotivnější videohovor se nakonec postaral Mikýř, který nejdříve neskrýval nadšení, a v závěru pak ani slzy dojetí. V pláč propukl, když mu jeho otec řekl, že je na něj pyšný. „Naposled jsem takhle před rodiči brečel v patnácti,“ prozradil v následném rozhovoru influencer, který dodal, že ho od účasti v soutěži spousta lidí odrazovala.

Také zbylí soutěžící měli z hovorů domů obrovskou radost, která však až tolik nedávali na odiv. Především pak Carev, který však v závěru uvedl, že by byl rád, kdyby si s rodinou dávali vzájemně najevo své city. Zatím tomu tak totiž nebylo.

Rozhovor Mikýře s rodinou

 

Rozhovor Martina s rodinou

 

Rozhovor Nikoly s rodinou

Články, které by tě mohly zajímat