Právě vysíláme

Krásné gesto Mikýře. Soupeřce Nikole daroval půl milionu korun

21. června 2024 10:24
Krásné gesto Mikýře. Soupeřce Nikole daroval půl milionu korun

Vítězem letošního Survivoru se stal Martin Mikyska alias Mikýř. Mnohými byl pasován do role favorita už na začátku soutěže, do jejíhož finále se nakonec dostal s kolegou z branže Martinem Carevem a s programátorkou Nikolou. Té nyní věnoval půl milionu.

Martin Mikyska se stal prvním VIP vítězem Survivoru. Do role favorita byl pasován už na začátku, svou pozici v soutěži si ale několikrát musel obhájit. Ačkoliv se k němu ve sloučení jeho parťáci ve hře otočili zády, on si k sobě dokázal přitáhnout lidi, kteří byli původně proti němu, a dojít s nimi až do finále.

Na poslední kmenové radě ho dříve vypadnuvší účinkující zvolili vítězem. Získal jak titul, tak dva a půl milionu korun, které už dle svých slov proinvestoval. Část vložil do svého rozhovoru s Ondřejem Novotným, jenž proběhl v O2 areně, a díky kterému mu na HeroHero naskákaly tisíce sledujících. Jak dnes uvedl na sociálních sítích, určité procento z výnosu se rozhodl věnovat Nikole, konkrétně částku pět set tisíc korun.

„Když s někým strávíte na ostrově skoro 80 dní, máte fakt hodně času si povídat. Probírat vaše strachy a obavy, ale taky vaše plány a sny. S Nikčou jsme o svých snech mluvili v posledních dnech poměrně dost. Nebudu je prozrazovat konkrétně, ale cítil jsem, že když celou akci uděláme pořádně, budeme schopný Nikču některým z těch jejích snů posunout o kousek blíž,“ zdůvodnil Mikýř své rozhodnutí. „Niki, use it well a díky za hru!“ dodal.

Mikýřův krok kvitují i další účinkující reality show. „Jak jsem ti říkal do telefonu – tohle by nikdo jiný neudělal. Spousta lidí by o tom možná mluvilo, ale nakonec by si každý toho půl milionu radši nechal pro sebe. Jsi frajer,“ ocenil jeho krok Martin Carev.

„Ti, co Mikyho znali už na ostrově, věděli, že je schopnej i celou výhru věnovat Niki. Tohle byla snad nejlepší možná cesta a v kině ukápla ne jedna slza,“ okomentoval Radek Polomník.

Články, které by tě mohly zajímat