Právě vysíláme

Šok pro fanoušky Simpsonů. V nové epizodě byl oznámen konec seriálu

Šok pro fanoušky Simpsonů. V nové epizodě byl oznámen konec seriálu

Tvůrci Simpsonových možná dost vylekali své fanoušky. V první epizodě nejnovější 36. série bylo totiž oznámeno, že kultovní seriál končí.

Simpsonovi patří mezi televizní klenot a asi málokdo si dokáže představit jejich konec. Na světlo světa se nyní dostala už 36. řada a žlutá rodinka vzniká už od roku 1989. V úvody prvního dílu nové série ovšem fanoušky čekalo jedno velké překvapení. Animovaná verze oblíbeného moderátora a komika Conana O’Briena totiž oznámila, že seriál končí.

„Věděl jsem, že jsem ten správný muž pro tuto práci, jelikož jsem moderoval poslední epizody již tří vlastních pořadů, a ty neúspěchy jen přibývají… Ano, je to tak. Fox se rozhodl skoncovat se Simpsonovými,“ řekl kreslený Conan v úvodu a mnoha fandům jistě zatrnulo.

Nikdo se ovšem nemusí bát, Simpsonovi nekončí! Tvůrci si pouze chtěli na této epizodě vyzkoušet umělou inteligenci díky které vytvořili obraz toho, jak by měl vypadat správný závěr seriálu.

Prostřednictvím AI byla vytvořena největší klišé, které se často v závěrech slavných seriálů objevují. Závěrečné titulky pak ukázaly postavy Simpsonových v momentech, které můžete znát u jiných slavných televizních děl, jako je třeba M*A*S*H, Hra o trůny nebo Perníkový táta. Vedle zmíněného O’Briena se v aktuální „kontroverzní“ epizodě objevil John Cena, Danny DeVito či třeba Tom Hanks.

 

Články, které by tě mohly zajímat