Právě vysíláme

Influencerka Dominika Myslivcová ukončila spekulace. S otcem ročního syna se rozešla

27. srpna 2024 13:40
Influencerka Dominika Myslivcová ukončila spekulace. S otcem ročního syna se rozešla

Influencerka Dominika Myslivcová potvrdila všechny spekulace o rozchodu s otcem svého ročního chlapečka.

O vztahu Dominiky a jejího staršího přítele Zdeňka se spekulovalo již delší dobu. Každý se ve společnosti ukazoval zvlášť a sledující začali mít podezření, že se dvojice rozešla o přes to, že má doma malé miminko.

Dominika a podnikatel Zdeněk mají ročního chlapečka jménem Derian. Bohužel ani to vztah nezachránilo a Dominika nyní na instagramu oznámila rozchod. Sama prý od podnikatele odešla. „Dlouho jsem se na toto téma nechtěla vůbec vyjadřovat a na podobné otázky, ať už ze strany médií, anebo vás mých sledujících mlžila.. hodně mlžila. Nepatřím mezi ty, kteří křičí své soukromé problémy do světa nejlépe hned ten den, anebo se hroutí ve stories. A i když se k vám snažím být vždy upřímná, tady mi to úplně nešlo… Jsem taky jen člověk a potřebovala jsem čas na to všechno vstřebat..,“ uvedla na instagramu Myslivcová.

 „Když s někým máte dítě, asi vás nenapadne, že za pár měsíců budete brát nohy na ramena a stěhovat se o dům dál… Ne, nenapadlo mě to. Vždy jsem si pro malého přála úplnou rodinu, to bez debat. Ale… abych byla upřímná, co se nás týče.. Jako rodina jsme nefungovali vlastně nikdy,“ přiznala influencerka a v komentářích se se dočkala slov podpory.

Články, které by tě mohly zajímat