Právě vysíláme

Zatkli syna Nicolase Cage, napadl svoji matku

12. července 2024 10:10
Zatkli syna Nicolase Cage, napadl svoji matku

Policie zatkla syna Nicolase Cage Westone, a to poté, co měl v dubnu napadnout svoji matku. Třiatřicetiletý muž byl vzat do vazby, z níž byl následně na kauci ve výši necelých čtyř milionů korun propuštěn.

K zatčení syna Cage došlo 10. července. Stalo se tak více než dva měsíce poté, co Weston Cage Coppola napadl svoji matku Christine Fulton, která utrpěla zranění v oblasti obličeje. Žena zpochybnila, že by mezi ní a synem mělo před napadením dojít k neshodám.

Podle informací, které mají zahraniční média k dispozici, se Coppola již delší dobu potýká s psychickými problémy. „28. dubna mě zastihli Westonovi nejlepší kamarádi, kteří měli pocit, že má syn krizi,“ uvedla Fulton v prohlášení.

„Když jsem dorazila k synovi, měl mentální breakdown, což vyústilo ve strašný zážitek. Vždycky jsem Westona podporovala, a i nadále v tom budu pokračovat,“ neviní svého syna Fulton. Vyjádření podala magazínu People krátce poté, co se v květnu dostala informace o jejím napadení synem na veřejnost.

Coppola v té době nebyl zatčený, protože před příjezdem policie odešel. Nicméně na něj bylo podáno hlášení o ublížení na zdraví. S psychickými problémy se Coppola léčil už v roce 2011, kdy byl hospitalizován po násilném incidentu na psychiatrii v Los Angeles.

Články, které by tě mohly zajímat