Právě vysíláme

Šestý Summer Camp Evropy 2

I toto léto se vám hlásíme z dětského letního tábora Evropy 2.

Šestý Summer Camp Evropy 2

I tento rok vyrážíme do Prachovských skal na speciální letní tábor Summer Camp Evropy 2! 60 dětí, výherců naší soutěže Ukaž, jaký jsi táborník, si tu užije jedinečný týden plný táborových her, vystoupení známých zpěváků a oddílových soutěží završený živým vysíláním v éteru Evropy 2.

To celé již tradičně pod taktovkou hlavního táborníka Tomáše Zástěry!

 

Den první – neděle

6. ročník Summer Campu Evropy 2 odstartoval! S dětmi jsme se sešli v Praze, odkud jsme je autobusem přepravili do našeho kempu v Prachovských skalách, kde je už přivítal hlavní vedoucí Tomáš Zástěra. Následovalo rozdělení do oddílů a vymýšlení pokřiků a vlajek. Večer proběhl táborek, během kterého se děti u ohně seznamovaly a vyměňovaly si první dojmy. Těšíme se na zítra!

Jsme tady!

 

Oficiální přivítání ☺️

 

Den druhý – pondělí

Program druhého dne Summer Campu byl pořádně nabitý. Zatímco dopoledne se děti ještě vzájemně seznamovaly, po obědě už vyrazily do Prachovských skal, které jim nabídly krásné vyhlídky. Večer je pak svým příjezdem překvapili moderátoři Evropy 2Leoš Mareš, Patrik Hezucký a Zorka Hejdová. Ti se s malými táborníky rádi vyfotili a odpověděli jim na zajímavé otázky. Večer proběhl pod taktovkou Ondry Vodného DJský workshop, po němž už následovala diskotéka.

 

Den třetí – úterý

Úterý odstartovalo jak jinak než rozcvičkou. Krátce na to se děti vrhly na přípravu oběda, který uvařily v kotlíku. A musíme říct, že těstoviny se jim vážně povedly! A protože bylo vážně obrovské vedro, rozhodli jsme se vyrazit k vodě, kde jsme strávili celé odpoledne. Večer pak děti čekalo překvapení v podobě soukromého koncertu Ewy Farne. Zpěvačka jim zazpívala své hity Měls mě vůbec rád nebo Boky jako skříň a také si s nimi popovídala. Táborníci jí na oplátku poblahopřáli k 31. narozeninám, které oslavila v pondělí 12. srpna 2024.

 

Den čtvrtý – středa

Také 4. den Summer Campu měly děti o zábavu postaráno. Dopoledne absolvovaly taneční workshop, na který odpoledne navázala oblíbená olympiáda. Naši táborníci soutěžili na koloběžkách či čtyřkolkách, otestovali své dovednosti v lukostřelbě i střelbě ze vzduchovky, vyzkoušeli si skok do dálky a také hod koulí. Následně se strhla vodní bitva, během níž se všichni ve vedrech, jaké panují v Prachovských skalách, osvěžili. Večer je čekala odměna v podobě vystoupení Karola Komendy. Dorazit s ním měl i Ben Cristovao, jenž se však kvůli zranění musel omluvit. Děti si proto alespoň zazpívaly některé z jeho písní, přičemž je skvělý hudebník Karol doprovodil na kytaru.

 

Den pátý – čtvrtek

Čtvrteční dopoledne bylo pro děti velmi poučné. Do tábořiště totiž dorazila posádka Červeného kříže z Jičína, s níž absolvovaly kurz první pomoci. Nahlédly také do sanitky a dozvěděly se, k čemu jsou užitečné jednotlivé přístroje uvnitř. Po obědě je pak čekala kanadsko – finská stezka, na níž zúročily zkušenosti nabyté olympiádou. Večer do kempu zavítal Vojtěch Dyk, který táborníky naučil své písně, a také si s nimi popovídal.

Den šestý – pátek

Po budíčku, rozcvičce a snídani byla pro děti připravena „pouť“, kde měly poslední možnost znásobit své Evropáky (táborové peníze) při hrách a různých soutěžích. Poté se připravovaly na živé vysílání z místa, které začínalo ve 12:00 hodin. Do 15:00 hodin se jednotlivé týmy střídaly u mikrofonu s Pájou Cejnarem a Káťou Podrazkou a od 15:00 do 18:00 hodin se role hlavního speakera chopil Tomáš Zástěra. Následoval market, kde děti zúročily všechny své vydělané Evropáky a nakoupily si za ně sladkosti a drobné radosti. Poslední večer byl završen diskotékou a rozlučkovou hostinou.

 

 

 

Partnerem je Meatfly. Obleče Tě pro každý druh zábavy. Nevěříš? Přesvědč se na Meatfly.cz. Meatfly – wear everywhere.

 

Redakce Evropa 2Redakce Evropa 211. srpna 2024 18:00