Právě vysíláme

Survivor má prvního VIP výherce. Soutěž ovládl Mikýř

19. června 2024 11:15
Survivor má prvního VIP výherce. Soutěž ovládl Mikýř

Sedmdesát sedm dní trvající souboj o přežití skončil. Třetí série drsné reality show Survivor Česko & Slovensko byla plná silných lidských příběhů, zvratů, uzavírání spojenectví, ale i následných zrad. Ve velkém finále proti sobě stanuli dva soutěžící, kteří po celou dobu předváděli neuvěřitelné výkony: jedenatřicetiletá programátorka Nikola a o rok mladší komik Mikýř, který nakonec získal 2,5 milionu Kč a titul Survivora.

„Osobně jsem nejvíc překvapenej z lidí, který si na úplným začátku mysleli, že to nevyhraju. Nerozumím tomu, co čekali. Při přijímačkách na VŠE jsem měl asi 92 bodů ze 100… si to spočítejte. To nemohlo dopadnout jinak. Ani nevím, jestli z toho mám radost. Radujete se, když si dokážete vyžehlit ponožky? Trochu jo, ale očekává se to od vás,“ říká čerstvý vítěz nejdrsnější reality show v Česku a na Slovensku Mikýř, který se občanským jménem jmenuje Martin Mikyska.

„Vzpomínám si na momenty, kdy jsme sledovali z režie se zatajeným dechem, jak to dopadne. Viděli jsme skvělé herní kroky, zrady i emoce a viděli jsme i vzdávání se. Pro mě všechno tohle k Survivoru patří. Survivor odhalí skutečné lidské povahy, to jak se zachováte, když jste v úzkých, a na druhou stranu vám dovoluje posunout vaše morální hranice – přelstít třeba i ty nejbližší. To všechno jsme měli možnost sledovat. Myslím, že nám letos tahle hra všem ukázala, že dokáže pohltit každého, a že i když prvotní ambice není vyhrát, ta extrémně náročná zkušenost to ve vás změní. Byla to dosud nejdramatičtější řada, která doufám nastavila laťku pro další sezónu zase o trochu výš,“ hodnotí třetí sérii reality show Survivor Česko & Slovensko producentka Adéla Brož.

Na její slova navazuje moderátor Ondřej Novotný: „Máme za sebou třetí a v této chvíli je jasné, že nejúspěšnější sérii Survivor Česko & Slovensko. Máme také prvního VIP výherce. Zaslouženě vyhrál Mikýř. Sám za sebe jsem spokojený. Celá druhá polovina byla famózní. Konečně jsme viděli, jak se Survi

vor má hrát. A pakliže bude čtvrtá řada, těším se, že hráči budou ještě lepší a celá série ještě zábavnější.“ 

 

Články, které by tě mohly zajímat