Právě vysíláme

Známe finálovou trojku v Survivoru. Poslední duel byl hodně drsný

12. června 2024 11:53
Známe finálovou trojku v Survivoru. Poslední duel byl hodně drsný

Třetí řada Survivoru má tři finalisty. V doposud poslední epizodě došlo k napínavému duelu.

Pokud Survivor nesledujete na službě Voyo, ale naopak v televizi, tento článek nebude pro vás. Odtajníme vám totiž, kdo se probojoval do TOP trojky soutěžících.

V doposud posledních dílech Survivoru zabodovala silná trojčlenná aliance ve složení Mikýř, Nikola a Martin Carev. Tato trojka se rozhodla držet spolu vyřadit své největší protivníky a parťáky PirátaTomášem. A byl to právě Tomáš, který byl na poslední kmenové radě vyhlasován. V nádobách osudu si pak vytáhl vodu, což v Survivoru znamená „život“. Tomáš si tedy mohl zvolit parťáka do duleu.

A protože čtyřicetiletý streamer chtěl dle svých slov zkusit porazit největšího soupeře, rozhodl se pro Mikýře. Na řadu pak přišel opravdu obtížný, a hlavně bolestivý, duel. Který otestoval výdrž soutěžících.

Tomáš i Mikyř se drželi zuby nehty na dřevěné konstrukci. V jednu chvíli ovšem Tomášovi sklouzla noha a spadnul. Vítězem duelu se tedy stal Mikýř a probojoval se do finálové trojky. Tomáš se poté rozloučil hezkými slovy a uznal, že Mikýř je opravdu nejsilnější soupeř.

Finálový díl proběhne 18. června na službě Voyo. Toho dne se dozvíme, kdo získal titul Survivor a dostane odměnu 2 a půl milionu korun.

Články, které by tě mohly zajímat