Právě vysíláme

Survivor opustil adept na vítězství. Přemlouval soupeře do poslední chvíle

6. června 2024 11:42
Survivor opustil adept na vítězství. Přemlouval soupeře do poslední chvíle

V reality show Survivor zbývají poslední čtyři soutěžící. Ve středu hru opustil výrazný hráč a adept na vítězství Pirát. Soupeře se pokoušel zlákat ke zradě Mikýře i na kmenové radě. Martin a Nikola však stáli na komikově straně.

Survivor se blíží ke svému konci. Ve hře zbývají poslední čtyři soutěžící, kteří si to mezi sebou rozdají o vítězství. Přišli přitom o jednoho z největších konkurentů – Piráta. MMA zápasník byl od začátku mnohými pasován na možného vítěze, nakonec ale následoval kroky svého kamaráda Martina Prágra a stal se dalším z porotců.

Na jeho vyhlasování se jednoznačně shodla trojice Mikýř, Nikola a Martin, která – pokud nedojde k zásadnímu zvratu – spolu zřejmě dojde až do finále. Pirát se sice pokoušel do poslední chvíle svůj osud zvrátit a přemluvit Nikolu, aby s ním a Tomášem hlasovala pro Mikýře, zlomit ji se mu však nepovedlo.

 

Zachránit se mohl Pirát díky nádobám s „krví“ a vodou. Vybral si však tu,  která ho okamžitě poslala na lavici porotců, na níž už sedí Bandurko, Radek, Márty, Jana, Yenny a Kristýna.

Už příští týden se diváci dočkají velkého rozuzlení. V úterý se naposled zbývající soutěžící poperou o imunitu a proběhne poslední vyřazovací kmenová rada. Ve středu by pak mělo proběhnout velké finále, během kterého poznáme vítěze letošní série.

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat